5 kommentarer

    No comments.

Vilken helg! Finfina resultat från SKK-utställning i Lidköping samt SSRK-Gotland!!

Kennel Springwheat’s har lyckats ta 2 cert denna helg. Kennel Wilmris med ”Greta” (Springwheat’s Hordeum Mercada) tog sitt första CERT på SKKs utställning i Lidköping! Jätte GRATTIS till ER!! Underbart med valpköpare!!:)

Springwheat's Hordeum Mercada

Vi själva åkte till Gotland och SSRK-utställning med ”Cuddy” (Springwheat’s Caddilac). Barnen ville hinna se en del av Gotland och kluret var att hinna med allt man vill:) På lördagen fick Cuddy excellent och en 4e placering. Det gjorde att vi inte alls behövde stanna kvar – så vi kuskade runt Gotland istället. På söndagen var det domare Agneta Cardell som dömde och hon gillade vår svarta pojke mycket bättre! Han vann sin klass och fick mycket goda vitsord! Sedan blev han även bästa hane och fick därmed sitt andra CERT!! Kändes som om det inte alls behövde bli en BIR vinst då det var rasdomaren från lördagen som skulle döma BIS. Men som tur var fanns det andra fina hundar på utsällningen o vi blev BIM! Grattis till kennel Holliveras och deras fina CH Trollängens Symphonie som blev BIR!! Då SSRK på Gotland anordnar BIM-BIS fick vi ändå gå in i en final. I BIM-BIS finalen blev Cuddy 2:a! Vi fick en liten bonus innan vi åkte hem också då vi hann träffa vår wheaten valp från året som kallas BAMSE. Det är alltid lika kul att se sina små gosingar…

1 kommentar tillVilken helg! Finfina resultat från SKK-utställning i Lidköping samt SSRK-Gotland!!