5 kommentarer

    No comments.

Vi har fått vår första egenuppfödda SE UCH

SE UCH

Denna helg var det dags för årets upplaga av SKK:s Högbo Bruk utställning. En jättefin utställningsplats tycker jag. I år valde vi att åka dagen före o stå över natten med husvagnen, tur vi har värme att sätta på för det var ganska kallt på natten. Med en hund på ”nästanöverlöpet” stadium […]

Viltspårsresultat

Nu har de varit duktiga igen:) ”Fanny”(Springwheat’s Caprice) har varit ute igen o tävlat viltspår. Denna gång höglöpte Fanny, men klarade spåret galant ändå.

Kul att ni tränar så duktigt med henne!!

Grattis Peter o Linda och Fanny!!

Ny viltspårs champion!!

Oj, jag är så stolt över mina underbara valpköpare!! Nu har ytterligare en blivit viltspårschampion! I fredags lyckades ”Leia” (Springwheat’s Callaway) med stolt husse klara 42 p och ett HP!!!

Omdömet löd: Föredömligt följ av spåret utan avvikelser. Jättekul att hon dessutom nästan hoppar ur skinnet när man tar fram sele och lina :0) […]

Grattis dags igen:)

Åh är så glad o stolt över alla mina valpköpare! Nu har ytterligare en i ”C-kullen” klarat av öppenklass spår. Fin fin kritik fick hon också. ”Bra hund som går med HP-kvalité till vinkel 3, där någon okonc. Bra avslut.”

Jättegrattis till duktiga ägare och förare Peter och Linda med sin fina ”Fanny” (Springwheat’s Caprice)!!