Ny Viltspårschampion

Nu har vi återigen fått en ny Viltspårschampion i vår C-kull från springerspaniel! Nu är det ”Fanny”(Se VCH Springwheat’s Caprice) som har varit ute igen o tävlat. Grattis Peter o Linda och Fanny till den 3:e och sista 1:an för ert championat!! Superbra kämpat!! Blir så glad över att ni lyckas så bra!

Stort […]

Viltspårsresultat

Nu har de varit duktiga igen:) ”Fanny”(Springwheat’s Caprice) har varit ute igen o tävlat viltspår. Denna gång höglöpte Fanny, men klarade spåret galant ändå.

Kul att ni tränar så duktigt med henne!!

Grattis Peter o Linda och Fanny!!

Ny viltspårs champion!!

Oj, jag är så stolt över mina underbara valpköpare!! Nu har ytterligare en blivit viltspårschampion! I fredags lyckades ”Leia” (Springwheat’s Callaway) med stolt husse klara 42 p och ett HP!!!

Omdömet löd: Föredömligt följ av spåret utan avvikelser. Jättekul att hon dessutom nästan hoppar ur skinnet när man tar fram sele och lina :0) […]

Grattis dags igen:)

Åh är så glad o stolt över alla mina valpköpare! Nu har ytterligare en i ”C-kullen” klarat av öppenklass spår. Fin fin kritik fick hon också. ”Bra hund som går med HP-kvalité till vinkel 3, där någon okonc. Bra avslut.”

Jättegrattis till duktiga ägare och förare Peter och Linda med sin fina ”Fanny” (Springwheat’s Caprice)!!

Ännu fler glada nyheter:)

Camilla, Thomas o Leia (Springwheat’s Callaway)

GRATTIS till era BÄGGE 1:a priser i öppenklassen i viltspår!! Ett med 40p och ett med 42p, mycket bra jobbat!!

Duktiga valpköpare har varit i farten!

Vilka duktiga valpköpare vi har! Nu har vi fått in fler glada resultat från C-kullen på springer. Denna gång är det Leia (Springwheat’s Callaway) med sin duktiga ägare Camilla som varit o klarat sitt anlag i viltspår! Vi håller tummar o tassar för fortsättningen!!

SE VCH Springwheat’s Corvette !!!

Är så glad idag!!! Fick ett glatt telefonsamtal från duktiga Sandra med fina ”Hedda” (Springwheat’s Corvette) som numera kan titulera sig Svensk viltspårschampion!!! Jätte Grattis!!! De lyckades i värmen att klara 23 timmars spåret på maxpoängen dvs 42 poäng!! Riktigt duktigt jobbat!! Är Sååå glad för er skull!!! Tänk så duktiga ni varit:)

Sandra o Hedda fortsättning:)

Sandra och Hedda (Springwheat’s Corvette) har varit i skogen o spårat klöv igen. Återigen hittade de klöven och poängen kom på plats. De klarade sitt andra 1:a pris o nu fattas det bara ett för championatet! Väntar med spänning på fortsättningen:)

Sandra och Hedda har varit i farten igen…

Sandra och ”Hedda” (Springwheat’s Corvette) har varit i farten igen… Idag var de iväg o startade sitt första öppna viltspår. De klarade sitt 1:a pris!! Stort Grattis till er och återigen; Lycka till vidare! Ni är så duktiga tycker vi!!

Anlagsklass i viltspår

Duktiga Sandra med ”Hedda” (Springwheat’s Corvette) har varit ute i skogen o gått anlag i viltspår, vilket de klarade galant!

De fick även omdömet ”Ivrig och duktig (glad) hund som hela tiden vet var spåret finns. Klarar utan problem.”

Stort Grattis från oss och ett Lycka till vidare! Håller tummarna för er…