5 kommentarer

    No comments.

”Oliver” har blivit SU(U)CH!!

Äntligen får vår ”Oliver”(Ringleader’s Sharped Dressed Man) titulera sig SU(U)CH!! Det har tagit sin lilla tid med att vara ”ständiga tvåan” men nu äntligen gav allt arbete utdelning… Vår underbara hund blev dessutom BIM samt BIR-Veteran och det var så klart inte heller fel, men allra bäst var det förståss med sista certet…

BIM Ringleader’s Sharped Dressed Man
BIR CH Rowntree White Hedge

Att sedan få göra det på SKK utställningen på Rocklunda här i Västerås och alltså vara på hemmaplan, gjorde ju inte saken sämre… Tack alla ni för era gratulationer, så skönt det känns att få dela glädjen med någon mer… Och självklart ett stort Tack till ”Olivers” uppfödare Anders och Anci för en super hund!!

Nu till lördagens resultat, då ”Vilma” (Movin On Lotus Cortina) var med. ”Vilma” gjorde även hon mycket bra ifrån sig. Hon vann öppenklassen med ck, så även lördagen kändes lyckad. Vill även rikta ett stort Grattis till Vilmas mamma ( CH Movin On De Soto) som lyckades bli BIS 3:a Veteran!!