5 kommentarer

    No comments.

Veteran Of Veterans 2006

Så var det då dags för ”årets händelse”, Veteran of Veterans 2006. Detta evenemang håller till i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Hit kvalificerar man sig genom att bli BIS-veteran på en SKK-utställning, dvs genom att bli utställningens bästa veteran alla raser! Detta hände för vår del nere i Vänersborg i början utav juni år 2005, det var också där vi började höra talas om att man blev kvalificerad till just detta evenemang.

Ovana i sitsen som vi är:) började vi luska reda på så mycket som vi kunde genom vänner och bekanta för att få reda på så mycket som möjligt inför tävlingen.

Inför dagen ”D” har vi laddat maximalt för att inte komma helt oförberedda. Vi har funderat på kläder, tränat hund och tagit hjälp av kompis Heléne med trimning osv. Det är tur att man har alla vänner omkring sig när man ska ladda inför sådant här, för jag blir ju nervös annars:)

Väl där så fick vi till vår lycka se att vi fått bästa möjliga bord för att ha med barnvagnen och sonen Viktor!! Vi fick jättetrevliga bordsgrannar och njöt fullt ut av den superba 3-rätters menyn som vi blev bjudna på. Därefter blev vi tillsagda att fixa hundar och lite senare skulle vi springa in på den väldigt korta scen som var dagens utställningsring. Med andra ord inte gjord för spring glada hundar.

Vi vann de första två ronderna och sedan fick vi se oss slagna av den som senare skulle stå som årets Veteran of Veterans så då gjorde det inte så mycket… Vi var i alla fall kvar till de 8 sista veteranerna vilket gör att vår ”Oliver” (Ringleader’s Sharped Dressed Man) kom bland de 8 bästa veteranerna, bland alla raser, i Sverige under år 2005!!! Vi är självklart jätte nöjda med vårt första veteran år!! Detta är en minnesvärd kväll som vi önskar att få komma till återigen…