5 kommentarer

    No comments.

Vi har fått vår första egenuppfödda SE UCH

SE UCH Springwheat's Hordeum Astoria

SE UCH

Denna helg var det dags för årets upplaga av SKK:s Högbo Bruk utställning. En jättefin utställningsplats tycker jag. I år valde vi att åka dagen före o stå över natten med husvagnen, tur vi har värme att sätta på för det var ganska kallt på natten. Med en hund på ”nästanöverlöpet” stadium är det chansartat att sova i husvagn alla tillsammans men natten var riktigt lugn.

En kall dag och vantar önskades. Annars var det varmt idag:) Ossian (One Of A Kind Oisín De Morrigan) var först ut. Han gjorde sin entré stolt som alltid. Man blir alltid glad över att visa honom, svansen går hela tiden o humöret är alltid på topp. Han charmade domaren och vi fick vinna klassen… Han sprang sedan till sig bästa hane och fick CACIB!

Tiden gick fort och snart var det Hjördis (Springwheat’s Hordeum Astoria) tur. Hon är som alltid taggad till max och det är tur vi har ett sent nummer i ringen och att det alltid är många öppentikar, så hon hinner spralla av sig lite i ringen, för hon älskar att gå in i ringen…:) Även hon charmade domaren denna dagen och lyckades med att bli bästa öppna tik. Hon knep sedan 4:e bästa tik placeringen och räddade hem sitt 3:e cert och blev iom det CHAMPION! Hon blev sådeles vår första egenuppfödda Svenska utställningchampion!!

Ossian blev sedan BIM och fick se sig slagen av sin ”halvkennelkompis” Duffy (Cameron Rockferry) som blev BIR. Men det är helt OK:)

2 kommentarer tillVi har fått vår första egenuppfödda SE UCH