5 kommentarer

    No comments.

Resultat från veckan som gått…

Ossian (One Of A Kind Oisín De Morrigan) och jag har varit ute o tävlat lite lydnad på Surahammars Brukshundsklubb. På tisdagen klarade vi av vårt andra 1:a pris!! Vi fick till 262 poäng trots en nolla på ”sitt i grupp”. Han la sig ner nästan direkt, vet inte om det berodde på värmen eller dålig träning?? Men är super glad för att han och jag ändå kämpade vidare och fick till hela 5 tior vilket kändes super skönt!
På ondsdagen hoppades vi på vårt sista 1:a pris vilket vi skulle fått om han inte återigen lagt sig på samma moment, suck. Denna gång lyckades vi inte fullt ut att jobba hem resten. Vi fick tillslut ihop 248,5 poäng och det blev ett 2:a pris. Men någon gång vill vi kunna kamma hem titeln Lp3:)

På helgen åkte vi iväg till Vänersborg för att delta i vänners bröllop. Tänk så passande de valt datum, när det är en SKK utställning som arrangeras i just Vänersborg just den helgen! Tack för det:) Därför deltog vi ju på söndagen på utställningen. Först ut var Cuddy (Springwheat’s Caddilac) Han kom 2:a i sin klass med excellent samt ett CK. I Bästa Hane var det stopp och han blev oplacerad.
Hann lagom visa Cuddy så sprang jag vidare till Wheaten ringen där Hjördis (Springwheat’s Hordeum Astoria) skulle visas – tack för hjälpen ni inblandade som kammade henne åt mig! Även Hjördis fick Excellent och vann sedan klassen med CK. I Bästa Tik blev hon placerad som nr 2, slagen av en Championhund och därmed fick vi vårt 2:a CERT!!! Såååå glad:) Vilka braiga hundar!!:)