5 kommentarer

    No comments.

Lp2:an klar, phu.

”Ossian” (Lp1 Lp2 SUCH One Of A Kind Oisín De Morrigan) och jag åkte bort till kenneklubben för att försöka ta vårt sista 1:a pris, dagen till ära fick man chansen att tävla både fm och em – vi tog chansen för att förhoppningsvis slippa åka på fler… Jag hade tur med lite senare startnummer än våra föregående tävlingar och tyckte det kändes skönt då jag får lite extra tid på mig att trötta ut honom… Väl inne så jobbade han jättebra. På slutet på fjärren var han trött o seg, förstår honom i värmen och med lite nervig matte – om än inte jättenervös så nog känns det när man vill ha det sista 1:a priset… Vi fick ihop 179 poäng i första tävlingen vilket gav oss vår Lp2:a!! Dessutom fick vi stå på 2:a platsen på ”pallen” inte illa. Det roliga var att vi kom på 2:a plats när vi tog vår Lp1:a också:)

På em var det ännu varmare men vi jobbade oss till 175 poäng där och ett första pris till. Inte illa:) Denna gång kom vi på en 4:e plats.