5 kommentarer

    No comments.

Lp 3… vilken känsla:)

Lp1, Lp2, Lp3, SEUCH One Of A Kind Oisín De Morrigan

I morse när jag vaknade var jag jättenervös… vilket jag inte alls brukar vara när jag ska på tävling. Det brukar komma när ”sitt i grupp-minuten” startat. För övrigt världens länsta minut!
Den värsta nervositeten la sig när Gunnar o jag kommit på plats, dagen till ära nära – Västerås BK. Denna dag hade vi anmält oss till två tävlingar en på fm och en på em.
Jag som hade hoppats på lite kallt väder blev lite ledsen när jag såg solen o den sken med sina varma strålar, Ossian blir så loj vid värme.
Vi hade start nr 4 i bägge tävlingarna idag och vi skulle starta efter lk 1, vilket inte gjorde känslan bättre då det blivit lite varmare ändå någon timme senare.
Hursom så startade dagens tävlingar och det var bara att gilla läget. Var mest nervös över sitt i grupp momentet då han de två senaste tävlingarna lagt sig ner, idag när vi kom in på planen blev han lite osäker – han som suttit så bra senaste träningarna. MEN han klarade av att sitta minuten ut och jag var såååå glad.
Platsliggningen gick super, som vanligt.
När det blev dags för vår tur vet jag inte vad som hände riktigt… Min duktiga hund var en annan. Ja han gjorde de flesta momenten men inte alls med sin vanliga gladhet. Han 0:ade både rutan och tog fel ”pinne”. Vi slutade på en 4:e plats på 194 poäng och då även ett 3:e pris.

Blev glad när jag såg att det blev lite mer mulet frampå em och det nästan kunde kännas lite svala vindar, jo med god vilja iaf:) På em blötte jag Ossian så mycket det gick:) Sitt i grupp fungerade nu ännu bättre och vi fick åter en full pott i detta. Nu skulle vi försöka ladda för att få vårt sista 1:a pris! Kände att jag blev lite nervös till rutans moment då jag visste att han missat där tidigare under dagen och jag inte kunnat träna något emellan. Han sprang åter ut mot rutan och när det såg ut som om han skulle gå förbi även denna gång o lägga sig i skuggan, ropade jag till lite för att få honom att gå in och då gjorde han det!! Skön känsla!! Övriga moment flöt på ganska bra och han tog rätt ”Pinne” och fixade resten helt OK. ÅÅÅåååh sån skön känsla att det gick att vända morgonens ”bottennapp” till väl utförd tävling och dessutom känna att vi lyckats ta oss igenom vårt största orosmoment med ”seger”!!

Vi fick ihop 268,5 poäng och klarade av en 2:a placering på pallen! Sååå NÖJD och GLAD med världens bästa Lp1 Lp2 Lp3 SEUCH One Of A Kind Oisín De Morrigan!!!

6 kommentarer tillLp 3… vilken känsla:)