5 kommentarer

    No comments.

Ossian och jag har tävlat lydnad igen…

I söndags bar det av till Skultuna BK igen för tävling. Det var väldigt varmt och då jag vet att Ossian tycker det är jobbigt med värme så blötte jag ner honom ordentligt, ändå när vi värmde upp hängde tungan ”ner till marken” och det bara droppade av den…
Innan vi gick in på planen för att låta hundarna göra ”sitt i grupp” och ”platsliggning” fick han vara i skuggan så mycket som möjligt. Han piggade på sig lite o vi blötte lite till innan han skulle vara i gassande solen i 6 minuters arbete.

Han skötte sig, som alltid, super o det var skönt att starta som nr 2 så jag hann ut o blöta honom lite igen.
Väl på planen när det var vår tur var han lite seg i fria följet, men han hängde iaf på.

Det som gör hans tävling minnesvärd för besökarna var att när han skulle hämta metall apporten, satte han sig bredvid tävlingsledaren, som fö stod väldigt nära mig så där rök lite av poängen för att klara ett 1:a pris… Men han är så duktig min kille så vi hoppas fortfarande på att vi ska ha turen på vår sida någon gång, men till dess roar vi oss på egen hand med att bara ha kul o kämpa på:):)

Denna gången lyckades vi med 254,5 poäng … 0,5 poäng bättre än förra gången alltså, dvs 0,5 poäng ifrån ett 1:a pris:)

2 kommentarer tillOssian och jag har tävlat lydnad igen…