5 kommentarer

    No comments.

Prova på dag för springerspaniel

På söndagen drog Sandra, Lukas, August och jag tillsammans med våra springrar Hedda och Cuddy iväg på en ”prova-på-dag” för springerspaniels. Dagen anordnades av springerklubben Uppland/västmanland och var en trevlig tillställning.
Det var en dag inriktad på jakt och vilt och det kändes kul att se vad de hade för intresse där, våra små jyckar.
Cuddy var skeptisk först till kaninen men efter lite tid så tog han den i munnen:) Hedda var mer het på gröten och ville väldigt gärna bära. Kul att se deras iver att få vara med o se vad som händer.
Det är alltid kul att möta fler hundar av samma ras och se deras likheter o olikheter. Vädret var helt underbart så dagen blev en härlig semesterdag. Barnen hittade en fotboll och dagen var räddad:) De fick även hoppa studsmatta och kratta i deras damm efter fotbollen, så de höll sig sysselsatta.
Tror vi alla var lika trötta när vi skulle åka hemåt.

2 kommentarer tillProva på dag för springerspaniel