5 kommentarer

    No comments.

Utställningsresultat Skara och Tånga Hed

Nu i helgen har jag varit på långresa tillsammans med Helene och Anne.
Vi åkte ner till Skara för att ställa ut på SKK:s utställning på lördagen och Terrierklubbens utställning i Tånga Hed på söndagen.

Vi bodde m en massa Wheatenmänniskor på ett urgulligt litet Hotell mitt ute i ingenstans – eller ja, nästan iaf:)

Jag hade med mig Hjördis (Springwheat’s Hordeum Astoria) och på plats i Skara var även Greta (Springwheat’s Hordeum Mercada). Greta blir som vanligt alldeles till sig när hon träffar mig och det är alltid lika charmigt med de söta valparna man haft kvar ett tag hemma:)
På lördagen kom Hjördis på en mycket hedrande 3:e plats i en jättestor Öppenklass med fina tikar. Hon fick ett CK och blev tillslut reserv i bästa tik (5:a) vår första bästa tik placering så det kändes mycket bra.

På söndagen var det dags för Tånga Hed och Terrierklubben. Tur vi känner Werner som fixade så bra parkering till oss:) Hejja Werner o Ninni!! Även denna dag kom Hjördis på en 3:e placering i en stor o fin öppenklass och fick även denna dag ett CK. Men hon fick tyvärr nöja sig med det idag:) (för övrigt jättenöjd:))

Hon deltog även i en avelsklass med sin vackra far CH Cameron Hunnicut och sina fina halvsyskon. Denna grupp slutade sedan som dagens BIS-avelsgrupp! Grattis Northon och Helene!!

Tack alla för en jättetrevlig helg!!! Kram från Hjördis och mig